Lajme

14 April 2018

Maluma dhe Jason Derulo sjellin “Colors”

Maluma dhe Jason Derulo kanë bashkuar forcat për të sjellë produksionin muzikor “Colors”. Ky projekt është duke u përdorur edhe si kënga zyrtare e Coca-Colas për Kupën Botërore të FIFA-s në Rusi dhe i është dhënë premiera gjatë një transmetimi live në Miami. Kënga është e shoqëruar edhe me një videoklip interesant.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com