Lajme

22 May 2017

Mamaja e reperit Skepta shkruan një libër për luftën e Nigerisë

|
By
|
0 Comment
|

Mamaja e reperit Skepta ka shkruar një libër për ikjen e saj nga lufta civile në Nigeri.Ivy Adenuga ka shkruar historinë e saj të jetës, sipas reperit, e cila detajon rrugën që ajo bëri për të shmangur dhunën në atdheun e saj para se të bëhej nënë.Duke folur në çmimet Ivor Novello në Londër, ku Skepta mori dy trofe të mëdhenj, tha: “Ajo ka shkruar një libër. Është mbaruar. Të gjithë do të jenë në gjendje të lexojnë për udhëtimet e saj nga Nigeria në luftën civile”.
Dhe ylli i repit mezi po pret deri sa të publikohet libri që ta lexojë:”Unë me të vërtetë dua që njerëzit të shohin se ku ka ardhur nëna ime”.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com