Lajme

28 February 2018

Margaret Shllaku rrëfehet për “Intervista VIP”

Ajo në vitin 2017 ka qenë pjesmarrëse në garën “Best Model of the World”, ku është nderuar me një prej çmimeve kryesore, atë të fotomodeles më të mirë. Disa vite më parë ajo ka prezantuar Shqipërinë në një kompeticion tjetër të zhvilluar në Egjipt, ku pas prezantimit dinjitoz mori ftesa për pjesmarrje në kompeticione të ndryshme.
Gjatë intervistës që Antoneta ka realizuar me të për “Intervista VIP”, Margaret ka folur rreth këtyre konkureve ku ka konkuruar, vështirësitë e modelingut në Shqipëri, marrëdhënien me shtypin rozë dhe ka treguar më shumë nga jeta personale. Për të dëgjuar rrëfimin e plotë, ndiqni videon më poshtë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com