Lajme

03 January 2017

Mariah Carey nuk shpëton nga JLo

|
By
|
0 Comment
|

U përfol kaq shumë për dështimin e Mariah Carey në koncertin në natën e vitit të ri,sa që as JLo nuk i ka shpëtuar dhe duket se ajo e kritikon ashper këtë ngjarje.Duke qënë se ato janë ‘Armike të përbetuara’ JLo sigurisht që nuk do rrinte pa bërë asgjë,ndaj ajo reagoi duke pelqyer një koment që thoshte: “Keni parë ndonjëherë një aksident nga i cili nuk i hiqni dot sytë? Ky ishte rasti i saj”.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com