Lajme

09 January 2018

Markel Capo i ftuar në DaSara Radio Show

I ftuari i radhës në “DaSara Radio Show” në MCN Radio e Tema TV, ka qenë artisti i ri Markel Capo. Gjatë intervistës së realizuar ai ka treguar për profesionin e tij të parë si piktor, për lidhjen e tij me njerëzit me sindromën Down dhe për konkurimin në festivalin “Kënga Magjike”.
Më poshtë mund të ndiqni intervistën e plotë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com