Lajme

12 June 2019

Martesa perfekte? Me bashkëshortin vetëm 4 ditë në javë

Në një intervistë dhënë për Sunday Times, aktorja hollivudiane, e martuar vitin që shkoi me Brad Falchuk, rrëfen bashkëjetesën e saj part- time, një rutinë që i është këshilluar nga një specialiste me pretendimin se kështu krijon në lidhje një lloj polarizimi, që asaj vete duket i vjen për shtat.

46 vjeçarja rrëfen se Brad, katër ditë të javës shkon të qëndrojë me të, ndërsa tre ditë të tjera I përkushtohet tërësisht fëmijëve nga lidhja e mëparshme, Isabella dhe Brody.

Ylli i “Shakespeare in love” betohet se kjo po funksionon shumë mirë për të, megjithatë skepticizmi ndaj një ideje të tillë, mbetet i madh.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com