Lajme

29 May 2017

Mc Koha , Anonim Dj Positive Cuts dhe Ani Copani në Chronic

|
By
|
0 Comment
|

Mc Koha dhe Anonim ishin dy djemtë e ftuar në Chronic. Ata folën për muzikën që bëjnë dhe treguan sa e vështirë është të mbijetosh në tregun shqiptar të Hip Hop-it.Do të keni mundësi të dëgjoni edhe eventet e verës 2017 të Hip Hop nga Dj Positive Cuts dhe Ani Copani.
Ndiqni intervistën mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com