Lajme

22 June 2019

Merr 2 mijë e 873 euro, Hashim Thaçi kërkon rritje rroge!

Për ata që Hashim Thaçin e njohin vetëm në këngën e Butës, ai është presidenti i Kosovës.

 

Së fundmi presidenti i këtij vendi ka bërë një deklaratë lidhur me rrogën e tij, të cilën e ka 2 mijë e 873 euro, por që sipas Thaçit meriton më shumë.

“Unë e meritoj edhe një rrogë më të madhe, sesa kjo, sepse kam punuar shumë në këtë vend. Nuk ka njeri që mund të bëj më shumë sesa unë për këtë Kosovë, kam kontribuar dhe ende kontribuoj.”

Më tutje vazhdoi:

“Edhe nëse dal prej presidentit unë [prej postit të presidentit], prapë se prapë ata që kanë me ardh’ mas meje [ata që do të vijnë pas meje], s’kanë me mujt me arrit atë që unë e kam arritur me mund [s’do të mundin dot të arrijnë atë që unë e kam arritur me mund].” 

 

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com