Lajme

14 August 2017

Mike Tyson do të startojë shfaqjen e re në Las Vegas

|
By
|
0 Comment
|

Boksieri i kthyer në aktor Mike Tyson po kthehet në skenë për të luajtur në një tjetër shfaqje me një njeri në Nevada.Ylli “Hangover” solli për herë të parë historinë e jetës së tij, “E Vërteta e padiskutueshme”, në skenën në Las Vegas më 2012 dhe më pas e ndoqi atë me një shfaqje në Broadway në vitin 2013.Ish-kampioni i peshave të rënda tani po shkon në Sin City – vendi i shumë luftërave të tij – për “Mike Tyson “Vërtetën e padiskutueshme” – raundi 2″, i cili do të debutojë më 7 shtator në Klubin Comedy Brad Garrett në MGM Grand Hotel & Casino .Sezoni do të përqëndrohet në jetën e Tyson pas pensionimit të tij nga boksi në 2005. Drejtimi do të përfundojë më 19 nëntor.

“Ka qenë një udhëtim mahnitës,duke ndarë udhëtimin tim tek audiencat anembanë botës”, thotë Tyson. “Ajo ndihej e drejtë vetëm për të sjellë rrëfimin tim në rrethin e plotë dhe për të adresuar shumë ngritje të jetës sime pas boksit. Është një udhëtim i egër dhe nuk mund të presim që të kthehemi në skenë në MGM Grand”.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com