Lajme

01 February 2017

Miley Cyrus kundra qeverisë Trump

|
By
|
0 Comment
|

Miley Cyrus është një nga personat e shumtë që nuk e do Donald Trump në shtet. Ajo gjatë mbrëmjes së djeshme ka postuar vetëm rreth tij dhe gjithckaje që ai ka deklaruar se do të bëjë kundra komunitetit LGBTQ dhe për gratë. Asaj gjithcka që Trump po bën I duket e pakuptimtë dhe e injoron atë me të gjitha ikonat që ka në celularin e saj. Shikoni fotot mëposhtë:

Una foto pubblicata da Miley Cyrus (@mileycyrus) in data:

???️‍?????? ??? (PS don't forget to call your senators!!!!!! (#NoSessions #NoDeVos) 202 – 224 – 3121 !!!!!

Una foto pubblicata da Miley Cyrus (@mileycyrus) in data:

Una foto pubblicata da Miley Cyrus (@mileycyrus) in data:

Mood

Una foto pubblicata da Miley Cyrus (@mileycyrus) in data:

Una foto pubblicata da Miley Cyrus (@mileycyrus) in data:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com