Lajme

28 December 2014

Millions March Los Angeles

||
0 Comment
|

Duke marre shkas nga vrasjet e shumta te njerezve me “ngjyre” (pa dashur te shfaqim doza racizmi), shume njerez u mblodhen per te protestuar nen emrin “millions march”. Ne rradhet e tyre kemi pare Nas, Russell Simmons, The Game, Dj Mustard dhe Tyga.
2014-12-28-21-46-38

600_1419744811_screen_shot_2014_12_28_at_12_33_02_am_22

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com