Lajme

14 June 2019

Miqësi e pazakontë mes një rose dhe një qeni

Natyra mahnit gjithmonë, e kafshët akoma më shumë me dashurinë që falin.

Vendetta është një pastor gjerman ndërsa Lemony është një rosë indiane dhe të ty kanë krijuar një miqësi të veçantë prej disa kohësh tashmë.

Natasha, pronarja e qenit tregon se në fillim kishte frikë t’i linte ata bashkë por qeni dhe rosa u miqësuan menjëherë, ka treguar ajo.

Vendetta dhe Lemony fotografohen gjatë gjithë kohës nga pronarja e tyre Natasha. Rosa dhe qeni rrinë bashkë në natyrë, shtëpi apo kudo. Me pak fjalë janë të pandarë.

 

 

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com