Lajme

22 February 2019

Modë e quani ju këtë?

“Milan Fashion Week” ka prezantuar një koleksion të ri veshjesh dhe të gjithë po çuditen, qeshin apo ku ta dimë ne!

Me copën e xhupit janë bëtë fustane, si ky këtu:

Nëse mund ta quajmë fustan!

Kostumi, kostum austronautësh, nuk dimë çfarë emri t’i vendosim!

Gazetarit nuk po i vinte asnjë lloj ideje këtu. Juve?

 

Imagjinoni të dilni në takimin e parë me fiksimin e veshur kështu, vetëm imagjinojeni!

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com