Lajme

05 December 2018

Molla e sherrit mes Angjelinës dhe Beatriksit sapo u zbulua…

Në media u aludua dhe bëri bujë lajmi se kushërirat janë zënë njëra me tjetrën dhe nuk kanë marrëdhëniet e mëparshme. Dhe dyshimet u shtuan me faktin se dy vajzat nuk komentojnë më e as pëlqejnë fotot e njëra-tjetrës, madje-madje nuk e ndjekin më njëra-tjetrën as në Instagram.

Por molla e sherrit mes të dy vajzave është bërë miku i ngushtë i Anxhelinës, grimieri i njohur Ariel. Duke qenë një personazh i njohur në SHBA, e veçanërisht i lidhur me familjen Kardashian, Beatrix i ka kërkuar Ariel-it ta ndihmojë për t’i hapur mundësi të reja për në Los Angeles.

Por kjo nuk i ka pëlqyer aspak kushërirës së saj, Anxhelinës, e cila ndan të njëjtën shtëpi me grimierin e famshëm dhe ka kohë që jeton me të. Nuk e dimë nëse Anxhelina është bërë xheloze për të ndarë mikun e saj të ngushtë me Beatrix-in, por vajzat kanë zgjedhur të ndërpresim marrëdhënien e tyre.

mtt.png

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com