Lajme

26 May 2017

Momenti më kreativ i çiftit:”Sa më vonë aq më mirë”

|
By
|
0 Comment
|

Venera dhe Lindi,çifti i ri muzikant tregoi për ‘Hangover’ se momentet më krijuese të tyre janë në orët e vona të natës ose në orët e para të mëngjesit. Dhe ka raste që ata nuk janë gjithmonë bashkë sado që janë shumë të lidhur me njëri tjetrin. Venera thotë:”Edhe pse jetojmë bashkë,ne skemi shtëpi të ndara”… Zbuloni mëposhtë intervistën e plotë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com