Lajme

22 February 2019

Ndërpritet prodhimi i Nutella-s

Një lajm i keq vjen për të gjithë adhuruesit e Nutella-s. Kompania ka ndërprerë prodhimin përkohësisht, kjo për shkak pasi produktet gjysmë të gatshme që shërbejnë për prodhimin e ‘Nutella-s’ dhe ‘Kinder Bueno-s’, nuk kaluan me sukses testet e cilësisë.

“Për momentin mund të themi vetëm që asnjë produkt që është hedhur në treg, nuk ka probleme me cilësinë”, ka shpjeguar zyra e shtypit e kompanisë “Ferrero”.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com