Lajme

11 June 2019

Ne digjemi në Tiranë, Alekta Vejsiu freskohet në Itali

Pasi mbylli me sukses sezonin televiziv, Alketa Vejsiu është duke shijuar disa pushime “modeste” në vendin e saj të preferuar për udhëtime e kulturë, Itali.

Ndërkohë që ne po digjemi nën diellin e nxehtë dhe tymin e Tiranës, Alketa na përshëndet me këto foto:

 

 

 

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com