Lajme

12 December 2017

Nena e Justin Bieber vlerësime pafund për Selena Gomez

||
0 Comment
|

Nëna e Justin Bieber, Pattie Mallette, në një intervistë të dhënë për gazetën “People” ka shprehur ndjenjat e saj për Selena Gomez.

“Nuk di shumë për marrëdhënien e tyre personale sepse ai nuk flet shumë por unë e dua Selenën. Mbështes çdo gjë që ajo bën, nëse ai e do atë edhe unë e dua. Unë e kam takuar atë dhe kemi një lidhje të veçantë. Mendoj se ajo është shumë e dashur”.

Ndërsa lidhur me marrëdhënien e çiftit, Pattie ka thënë: “Unë nuk mund të flas për marrëdhënien e tyre, është diçka mes tyre”.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com