Lajme

01 November 2018

Ngjashmëria e madhe e tekstit të Noizy-t me atë të Rick Ross, inspirim apo kopjim?

Shpesh çuditemi me kreativitetin e artistëve tanë, i vlerësojmë për krijimet e tyre muzikore.

I vlerëson publiku. Paguan shuma të mëdha për një biletë të një koncerti. Janë këngë që ata i bëjnë artistë shumë të paguar, larg më të paguar se sa që meritojnë marrë parasysh standardin e jetesës.
Noizy është një prej artistëve më të paguar shqiptarë, në mos më i paguari me natën deri në 10 mijë euro.

Këngët e tij dëgjohen shumë nga adhuruesit e flaktë që i ka në të gjitha trojet shqiptare.
Në këngën “Po Thu” në bashkëpunim me S4mmin vërehet se si Noizy inspirohet nga reperi amerikan, Rick Ross dhe kënga e tij “Idols Become Rivals” publikur në vitin 2017.
Siç vërehet, teksti ka ngjashmëri të madhe me tekstin në gjuhën angleze të Rick Rossit.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com