Lajme

03 April 2017

Nicki Minaj femra më rebele e modës për vitin 2017

|
By
|
0 Comment
|

Nicki Minaj ishte prezente në “Fashion Rebel Award” dhe vec kësaj ajo ishte e nominuar dhe fitoi çmimin “Fashion Los Angeles Awards 2017”. Aty morën pjesë edhe Kim Kardashian,Fergie etj. Fergie ishte ajo që i dorëzoi çmimin Nickit. Ndërkohë Minaj ishte e veshur e gjitha nga Versace.

? Thank you to The Daily Front Row for my fashion rebel award. I'm gonna cherish this one. ????

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Very special guy right here. We got something special in store for you ? @mertalas

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Kim lookin sexy per usual ?

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Love you FERGIE!!!! Thank you?

A post shared by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com