Lajme

23 May 2017

Nicki Minaj,një tjetër gjest bamirësie

|
By
|
0 Comment
|

Superstari Nicki Minaj ka dërguar fshehurazi para për të ndihmuar fshatarët në Indi Që të kenë qasje në ujë të pastër dhe në arsimin bazë.
Nicki ka nxjerrë në Instagram një videoklip të një burri që tregon një pus të ri të ujit dhe duke shprehur falënderimet e tij për donatorët, duke përfshirë Pastor Lydia Sloley, ministrin me bazë në Nju Jork, i cili së pari solli vëmendjen e Nicki-t në kauzën në 2015 .

“Kjo është një lloj gjëje që më bën të ndihem më krenare”, tha ajo. “Paratë që i kam dërguar në këtë fshat në Indi për dy vitet e fundit (nëpërmjet Pastorit tim Lydia Sloley), i kanë marrë një Qendër Kompjuterike, një Instituti për Rrobaqepësi, një Program për Lexim dhe dy puse uji”.

“Ne ankohemi për gjëra qesharake kur disa njerëz nuk kanë as ujë të pastër,” vazhdoi ajo. “Bekime në Indi. Puna jonë është shumë larg. Do t’ju tregoj më shumë për punën time bamirëse në të ardhmen e afërt në rast se dëshironi të jeni pjesë e saj. Dashuri për të gjithë “.

Nicki nuk zbuloi saktësisht se ku gjendet fshati, por me krenari ndau edhe një çift fotosh që tregonin banorët e fermave duke u lutur në një nga ndërtesat e reja dhe duke u paraqitur pranë makinave të reja qepëse.

“Jam shumë krenare për motrat tona në Indi”, shkroi ylli i hip-hop. “Perëndia është i mirë. Dëshira e tyre ishte që të kishin puset e ujit dhe vendet ku ata mund të adhuronin, vende ku mund të mësojnë teknologji, kompjutera, lexim etj. Po fillojmë. Këto gra janë ne dhe ne jemi ata! ”
Fansat ishin të shpejtë për të duartrokitur Nickin për gjestin e saj bamirës, ​​por nuk është hera e parë që reperja ka vendosur të ndajë pasurinë e saj me ata që janë në nevojë.

Vetëm para disa javësh Nicki ndihmoi në shpenzimet e ndryshme të arsimit të studentëve dhe nevojat e kolegjit, për aq kohë sa ata ofruan prova të punës së tyre të vështirë. Nicki më pas njoftoi planet për të krijuar një bamirësi zyrtare për të ndihmuar në pagimin e borxheve të studentëve.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com