Lajme

09 August 2018

Një ditë larg koncertit në Kosovë dhe Dua Lipa dhuron 100 mijë euro

Ditën e nesërme Dua Lipa do të mbajë koncertin e saj në Kosovë, aty ku do të performojnë për tre ditë me radhë, ku do të performojnë artistët më të njohur shqiptarë dhe të huaj.

Ideatori dhe organizatori i saj është babai i këngëtares Dua Lipa, Dukagjini. Së fundmi ata kanë marrë edhe vendimin e papritur për të dhuruar 100.000 euro në mbështetje të kulturës dhe artit në Kosovë.

Faleminderit të gjithëve për perkrahjen e Sunny Hill Foundation dhe Sunny Hill Festivalit. Sunny Hill Foundation ka shpernda €100,000 për bamiresi, evente kulturore dhe shkolla të Muzikes në Kosovë. Ju falemnderojmë përzemersisht për ndihmen e juaj dhe urojmë një jete te gjate se bashku per perparimin e artit, kultures dhe rinise te Kosoves. ——— Thank you to everyone for their support towards Sunny Hill Foundation and Sunny Hill Festival. To date Sunny Hill Foundation has raised €100,000 and we have chosen to give it all out to charities close to our heart , cultural organisations and music schools in Kosovo. Thank you from the bottom of our heart for all of your help and I hope that this is the beginning of a very long lived establishment that works towards the future of art, culture and the youth of Kosova.

Un post condiviso da DUA LIPA (@dualipa) in data:


“Faleminderit të gjithëve për përkrahjen e “Sunny Hill Foundation” dhe “Sunny Hill Festival”. “Sunny Hill Foundation” ka shpërndarë €100,000 për bamirësi, evente kulturore dhe shkolla të
Muzikës në Kosovë. Ju falënderojmë përzemërsisht për ndihmën e juaj dhe urojmë një jetë të gjatë së bashku për përparimin e artit, kulturës dhe rinisë së Kosovës”, shkruan bashkëngjitur fotove të postuara Dua.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com