Lajme

01 September 2018

Një festë e paharrueshme! Shijoni disa prej momenteve magjike të Chiara Ferragnit dhe Fedez…

Via Nicolaci, në Noto, u zgjodh si destinacioni i «dasmës mbretërore italiane”. Bëhet fjalë pikërisht për Chiara Ferragnin dhe Federico Lucia, të njohur si Fedez. Nata e mbrëmshme ka qënë magjike ku ata organizuan festën mikpritëse për të ftuarit e tyre.

#fedez #chiaraferragni #theferragnez #leoneluciaferragni #leonelucia

Un post condiviso da CHIARA FERRAGNI 🌙🌹 (@chiaraferragni.italy) in data:


Fedez dhe Chiara mbërritën rreth orës 20.40 me një makinë të zezë. Fedez me një këmishë të bardhë të personalizuar nga logoja tashmë popullore #Ferragnez ndërsa Chiara me një fustan elegant me zbukurime rozë me fije ari shndërriste nga ndriçimi i tij, teksa kishte vendosur të mbante kapur vetëm gjysmën e flokëve.

Ata u shoqëruan nga britmat e fansave ku nuk ngurruan që të ndaleshin për pak dhe ti përshëndesnin para se të drejtoheshin drejt festës por surpriza më e bukur ishte nga ballkoni ku ata shkëmbyen edhe puthje.

#fedez #chiaraferragni #theferragnez #leoneluciaferragni #leonelucia

Un post condiviso da CHIARA FERRAGNI 🌙🌹 (@chiaraferragni.italy) in data:


Në dhomat e freskëta të pallatit historik, të ftuarit dhe çifti u ulën në një dhomë plot me pasqyra. Çifti ka zgjedhur ngjyrën e kuqe për të arreduar ambientin, teksa shkruhet kudo me gërma të mëdha “Amore”, fazë të cilën ata e përdorin për t’iu drejtuar njëri-tjetrit.


Trëndafila të kuq, shandatë të mëdhenj e tavolina në formë drejtkëndëshi janë gjithçka që sheh në dasmën e vitit!

#fedez #chiaraferragni #theferragnez #leoneluciaferragni #leonelucia

Un post condiviso da CHIARA FERRAGNI 🌙🌹 (@chiaraferragni.italy) in data:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com