Lajme

05 December 2018

Një film i gjithi rreth Lorik Canës

Lorik Cana ditën e sotme ka ndarë me ndjekësit e tij në Instagram videon promovuese të filmit që mban emrin e tij

Videoja fillon me Gjakovën, qytetin e origjinës së furbollistit dhe më pas pasurohet nga fragmente të shkëputura nga ndeshjet dhe golat më të rëndësishëm që Cana ka shënuar në fushën e blertë.

Një rol të rëndësishëm në këtë film biografik duket se luajnë edhe rrëfimet e bashkëpunëtorëve, njerëzve të afërt dhe kolegëve të futbollistit.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com