Lajme

09 May 2018

Njohuritë bazike që duhet të dini për seksin

Njohuritë që mund të merrni rreth aktit seksual nuk kanë të sosur, ama ka disa gjëra të cilat janë esenciale. Ndaj po ju tregojmë se çfarë duhet të dini patjetër rreth seksit përpara se të kapni të 30- tat.

Nëse je rreth moshës 25 vjeç dhe ende nuk kë berë seks duket të kuptosh që kjo është mëse normale. Nuk ekziston një moshë fikse ose një etapë e përcaktuar e jetës në të cilën duhet bërë patjetër seks, kështu që vazhdo dhe prit të të vijë momenti i duhur.

Urino pas aktit! Nëse e bën këtë i jep organit tënd seksual të gjithë “çlodhjen” e nevojshme që në fakt i duhet pas një proçesi të tillë.

Seksi i keq nuk është edhe aq i keq. Nëse nuk ja ka vlejtur për t’u kënaqur të paktën ja ka vlejtur për të kuptur atë që nuk të pëlqen.

Është normale edhe të mos kënaqesh. Pasi akti seksual nuk mund të ndihet vetëm duke u kryer mekanikisht. Ndonjëherë dëshira dhe pasioni nuk është i pranishëm në shkallën e duhur.

Ka shumë për të mësuar. Kjo është pjesa më e bukur! Sa më shumë eksperiencë seksuale, aq më shumë gjëra për të zbuluar rreth vetes dhe aktit.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com