Lajme

10 July 2018

North west ralizon projketin e saj të parë fashion për ‘’ FENDI’’, vogelushes 5vjecare I bashkohet Kim Kardashian dhe Kris Jenner!

North West ralizon projketin e saj të parë fashion për ‘’FENDI’’, vogelushes 5-vjeçare I bashkohet Kim Kardashian dhe Kris Jenner!

Ajo është vetëm 5 vjeç dhe së fundmi ka realizuar projektin fashion për Fendi-n.Projekt të cilin do donin ta bënin te gjitha modelet të cilat ende nuk e kanë patur këtë mundësi të artë që vogëlushja North e arriti me shumë lehtësi. Gjatë këtij projekti sigurisht Kim dhe Kris kanë qënë aty dhe jo vetëm për të mbështetur vajzën e vogël po edhe për të qënë pjesë e këtij të fundit. S’kishte si të ndodhte ndryshe! ”You’re doing amazing sweetie”

Familja e Kardashian kohët e fundit ka veshur gjithnjë e më shumë firmën e njohur Fendi, ndoshta kjo një arsye për të paralajmëruar edhe këtë projekt të cilin fansat po e presin me padurim.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com