Lajme

15 June 2017

Oli marton njerëz në emision…

|
By
|
0 Comment
|

Oli si pjesë e një emisioni të përditshmëm dhe në kontakt me njerëz të ndryshëm tregoi se aty ndodhin edhe ngjarje të tipit ‘Martesë në emision Live’. Ndiqni intervistën mëposhtë:

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com