Lajme

28 April 2017

OpusAlb në Sunset Boulevard

Të ftuarat e radhës në Sunset Boulevard në MCN Radio 103.1fm ishin Matilda Gjika dhe Yllka Kurti, përfaqësuese të portalit OpusAlb.com. Ato treguan më shumë për këtë portal të ri që ndër të tjera përmban mendime kritike mbi zhanre të ndryshme të muzikës, baletit, analiza, shënime historike dhe portrete artistësh. Këto e të tjera keni mundësi t’i ndiqni në intervistën e plotë më poshtë.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com