Lajme

24 March 2019

Parfumi që kushton 1.3 milionë dollarë!

Një parfum i kompanisë që ndodhet në Emiratet e Bashkuara Arabe pretendon se ka krijuar parfumin më të shtrenjtë në botë. I quajtur Shamukh , që në shqip përkthehet: “që meriton më të lartën” , ai kushton 1,295,000 dollarë për tre litra. Krijuesit e saj thonë se parfumi është produkt i tre viteve studime dhe 494 parfumeve.

Parfumi vjen në një shishe kristali italian Murano, i cili është i stolisur me një skifter ari,elementë nga kuaj arabë, trëndafila dhe një glob, përmban gjithashtu 3,571 diamante – 38,55 karat në total – perla gjigande, dy kilogramë ari 18 karat dhe mbi pesë kilogramë argjend të pastër.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com