Lajme

30 March 2017

Pas seksit asnjëherë mos e bëni këtë

Një studim i ri, i cili është marrë me veprimet e meshkujve heteroseksualë pas seksit dhe ndikimit që e kanë ato në partneren e tyre, ka bërë ditur se meshkujt nuk duhet ta lavdërojnë më veten për aftësitë e tyre seksuale, e veçanërisht pas seksit.

Hulumtuesit i kanë studiuar 810 meshkuj me moshë mesatare prej 25 vjetëve dhe pas eksperimenteve të ndryshme ata kanë konkluduar se meshkujt ishin ndjerë më mashkullorë dhe kishin pasur vetëbesim më të lartë seksual nëse kishin arritur ta bëjnë një femër të përjetojë orgazëm.

Por, pikërisht kjo gjë mund t’jua “prishë” gjërat me të dashurën, pasi që lavdërimi i performancës tuaj seksuale e bën orgazmën e saj si diçka tuajën, e jo të partneres e cila e përjeton atë. Kështu që meshkuj, kini kujdes!

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com