Lajme

19 March 2019

Për të gjitha gratë që duan të rrahin burrat, e gjetëm zgjidhjen!

Jo se nuk ka mënyra të tjera ku mund t’i rrihni por  ju që keni dëshirë kjo mënyrë do të ishte tepër interesante.

Çdo vit në Indi ku konstaton ikja e dimrit dhe fillimi i pranëverës bëhet një ritual i veçantë, burrat përpiqen që të lyejnë me bojë gratë dhe këndojnë këngë provokuese për të fituar vëmendje por ato mbrojnë veten me shkopinj bambu, ndërsa burrat i presin goditjet të ulur në tokë me një mburojë mbi kokë.

Ikim vitin tjetër në Indi? 😏

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com