Lajme

20 January 2019

Përflitej se nuk flisnin me njëri-tjetrin, ja si është marrëdhënia e vëllezërve Berisha

Robert Berisha e bëri të qartë që nuk ka aspak marrëdhënie të mira me nusen e vëllait, Tunën, por kjo nuk ka ndryshuar lidhjen e tij me Patrisin.
Roberti tregoi në një intervistë muaj më parë se, nuk do të shkonte në asnjë festë familjare me Norën, për shkak të problemeve me Tunën.
Ndërsa nga ana tjetër, i vëllai Patrisi u shpreh se për të ka rëndësi vetëm familja e tij, Tuna dhe vogëlushi Tian.
Por të dy vëllezërit tregojnë se e respektojnë njëri-tjetrin dhe i duan fëmijët e secilit. Roberti publikoi në ‘Instagram’ një video në të cilën shihet në një ambient shtëpie me vëllain, babanë dhe vajzën e tij.
Në video shfaqet Renee duke krijuar melodi në dysheme me shkopin e një timpani.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com