Lajme

28 June 2017

Pharrell Williams ndan eksperiencen e të qënit baba trenjakësh

|
By
|
0 Comment
|

Trinjakët foshnje të Pharrell Williams “harmonizohen” kur ata qajnë.Këngëtari dhe kompozitori dhe gruaja e tij Helen Lasichanh mirëpritën tre fëmijë në janar, vëllezërit e motrat për djalin tetëmbëdhjetë vjeçar, Rocket.
Duke folur se si është të jetë një baba i katër fëmijëve në “Show Tonight starring Jimmy Fallon” Pharrell tregoi se është mjaft bukur kur ata qajnë me zë të lartë me zë të lartë njëkohësisht.
“Ata harmonizohen kur qajnë,” i tha ai Jimmy-t. “Reagimi i zinxhirit është një gjë e vërtetë në shtëpinë tonë. Kur dikush bërtet, dy qajnë, pastaj të tre qajnë. ”
Nuk ka detaje mbi gjininë apo emrat e foshnjave ende.Por Pharrell, 44 vjeç,gjatë shfaqjes së tij në bisedë tha që kujdesi për tre foshnjat ka testuar aftësinë e tij për shumë detyra.

“Është një linjë e plotë e asamblesë”, ylli psherëtiu, duke vazhduar të nxjerrë në pah se si ai i linte foshnjat e tij për ndryshimin e pelenave. “Të gjithë janë mirë dhe të shëndetshëm”.
Pharrell gjithashtu foli rreth djalit të tij Rocket, i cili “është në arkitekturë” dhe gruas së tij Helen, të cilën ai e lavdëron si një nënë e mrekullueshme.

“Nuk mund të them mjaftueshëm për gratë dhe të gjitha llojet e ngarkesave që mbartin dhe dhuratat që ata mbajnë. Gruaja ime bën gjithçka. Të dua zemër” – shtoi ai.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com