Lajme

16 April 2017

Photoshopi dhe VIP-at

Të gjithë i adhurojmë yjet e muzikës dhe ekranin në fotot e revistave, ku shfaqen të përkryer.

Por pas këtyre fotove fshihen jo pak defekte dhe orë të tëra pune me programe modifikuese.

Ja disa prej fotove që do t’ju ndryshojnë perceptimin për përsosmërinë e shumë prej idhujve tuaj.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com