Lajme

04 December 2017

Pink dhe Christina Aguilera e kanë lënë pas zënkën e tyre

Pink dhe Christina Aguilera e kanë lënë pas zënkën e tyre 16 vjeçare në mënyrën më të mirë të mundshme – duke bashkëpunuar.

Dy këngëtaret  kanë realizuar  një duet së bashku, i cili do të jetë pjesë albumit të ri të artistes Aguilera.

“Kemi bërë një duet për albumin e saj dhe nuk e di se kur do të dalë, por është fantastik”, ka thënë Pink.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com