Lajme

22 March 2018

Portrete fëmijësh me kurora lulesh në kokë

Fotografja Soela Zani në bashkëpunim me artistin Mikel Capo, ka fiksuar portretet e 21 fëmijëve me sindromën Down. Ata mbajnë në kokë kurora me lule. Puna e tyre është paraqitur në një aktivitet të organizuar në Tiranë nga një shoqatë që i përkushtohet fëmijëve me këtë sindromë. Punët e saj janë paraqitur në një aktivitet të organizuar nga “Down Sindrome Albania” dhe drejtuesja e këtij fondacioni Emanuela Zaimi.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com