Lajme

11 February 2019

Pse MC Kresha nuk ka bashkëpunime muzikore me femra?! Arysen e tregon vetë ai…

MC Kresha është një ndër ato artistë të cilët këngët i shkruajnë vetë ,tekstet e të cilave janë mjaft të thella.

Nëse e keni vënë re, në albumet e tij nuk ka asnjëherë bashkëpunime me repere femra dhe as nuk do të ketë.

“Tradita vazhdon. Në albumet tona s’ka kurrë femra mysafire dhe besoj do më thuash “pse” kështu që po të tregoj vetë.

Arsyeja kryesore është që ne na harxhojnë bashkëpunimet duke na ftuar kolegët dhe në albumet tona nuk na mbetet të ftojmë dikë, kështu që zakonisht i bëjmë vetëm. Meqë është rap, e bëjmë për qejfin tonë dhe për qejfin e asaj që e kemi nisur si traditë. “- është shprehur MC Kresha.

 

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com