Lajme

19 September 2017

Pushimet e Ledri Vulës…

Pas suksesit të tre projekteve të tij muzikore “U harrum”, “Nona” dhe “Mbi re”, Ledri Vula pati një axhendë të ngjeshur me koncerte si jashtë ashtu edhe brenda trojeve shqiptare.

Reperi kosovar ka zgjedhur të kalojë disa ditë pushimi në San Diego të Kalifornisë duke shijuar plazhin. Pas axhendës së ngarkuar që ka patur këtë verë, duhet thënë që këto janë pushime të merituara për reperin e talentuar, i cili nuk ka ndarë asnjë detaj më shumë nga ky udhëtim, si përshembull personat që e kanë shoqëruar.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com