Lajme

15 March 2019

Rastësi apo jo/Tayna dhe Noizy në Tajland në të njëjtën kohë!

Edhe pse dy artistët Tayna dhe Noizy nuk i lidh gjë me njëri tjerin, me aq sa dimë ne të paktën,ditët e fundit kanë vendosur ti kalojnë në Tajland duke u relaksuar.

Kjo gjë është bërë e ditur nga rrjeti social instagram i të dyve duke postuar foto nga Tajlanda!

Edhe pse Noizy ka shkuar atje pak ditë para Taynës përsëri kjo gjë nuk hedh poshtë asnjë dyshim të mundshëm.

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com