Lajme

08 March 2018

Reagimi ironik i ishbanores së Big Brother ndaj postimit të Lori Hoxhës

Ditën e sotme, Lori Hoxha uroi festën e 8 marsit me një status ku shprehej sesa krenare ishte që prej ndarjes nga jeta të babait të saj, ajo së bashku me të ëmën dhe motrat ia kishin dalë vetë të ishin aty ku janë “O Zot i Madh, na lër rehat e mori dreqi! Jeta është kaq e vështirë kur nuk e di çfarë ngjyre ta zgjedhësh Lamorghini-n. Ne e dimë sa e vështirë është ta shtysh me meleona
evro! Urdhëro!”-ka shkruar me ironi Ilda, duke shtuar në fund dy adresa të organizatave shqiptare për bamirësi.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com