Lajme

18 June 2018

Reperi Getinjo shpjegon të vërtetën e hidhur të tatuazhit të lotit poshtë syrit

Reperi Getinjo së fundmi përmes një interviste të dhënë ka treguar disa detaje interesante dhe të panjohura më parë për jetën e tij. Getinjo ka shumë tatuazhe në trupin e tij por një më i veçantë dhe që ka nxitur kuriozitetin e të gjithëve është tatuazhi në formë loti poshtë syrit të tij.

Ai tregoi se e quan atë “loti i thatë” dhe shpesh e kanë pyetur për kuptim e tij, madje edhe e kanë gjykuar pa e ditur kuptimin që ka për të. “Unë kam humbur shokun e ngushtë dhe ky tatuazh shkon 100% për të… Kjo do të thotë që unë do të qaj gjithë jetën për të” ,ka shpjeguar reperi gjatë intervistës.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com