Lajme

05 December 2018

Rihanna nuk do të jetojë më në hollywood,nxjerr në shitje shtëpinë

Rihanna ka nxjerrë në shitje shtëpinë për 7.4 milionë dollarë. 6 muaj pasi fansi i fiksuar pas saj u pa në territorin e shtëpisë me vendodhje në Los Angeles, bukuroshja e ekranit ka vendosur ta shesë nga frika.

Stunning: The R&B star originally purchased the upscale Hollywood property for a reported $6,784,132 (£5.3million) in August 2017, but is now keen for a hasty sale with a minimal profit after putting it back on the market for $7,372,475 (£5.8million)

Tranquil: The home comes with an obligatory outdoor pool and plenty of space to take advantage of the gorgeous Californian weather 

Fitimi i saj nga kjo pronë është shumë i vogël, por siç duket kjo nuk ka rëndësi. Në këto momente Rihanna do vetëm që të jetë e qetë dhe të shpëtojë nga problemet që ka patur së fundmi.

Settle down: The dining room table, roughly hewn from a large piece of unvarnished hardwood, seats ten 

Cooking up a storm: The incredible kitchen's focal point is a striking grey and white stone breakfast bar, surrounded by wooden cabinets and cupboards 

Kujtojmë se djali në fjalë quhet Leon dhe ai arriti të kalojë sistemin e komplikuar të sigurisë që kishte vendosur këngëtarja duke u futur në shtëpinë e saj, ku e priti për 12 orë. Tashmë 27-vjeçari është arrestuar dhe akuzohet për përndjekje, shkelje në pronë private pa leje, vandalizëm dhe kundërshtim ndaj forcave të rendit.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com