Lajme

28 November 2016

Rikthehet West Side Family

Të ftuar në Sunset Boulevard dy nga anëtarët e West Side Family, Landi Hysi dhe Armir Shahini ndajnë me publikun e MCN Radio shumë nga eksperiencat e tyre si pjesë e një prej grupeve më të suksesshme në Shqipëri. Ata tregojnë për projektet e ardhshme, për marrëdhënien me artistët e tjerë, për jetën e tyre personale e shumë të tjera. Më poshtë mund të ndiqni emisionin e plotë.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com