Lajme

08 December 2016

Rivaliteti midis Kate Perry dhe Jennifer Aniston

Të dyja kanë pasur të dashur këngëtarin John Mayer, por nuk është kjo arsyeja e vetme për të cilën mund të xhelozonin njëra-tjetrën. Duhej të ishte nata e Jennifer Aniston si protagoniste e komedisë festive, por këngëtarja e ‘I kissed a girl’ bëri shumë koka të ktheheshin dhe tërhoqi shumë vëmendje me veshjen dhe look-un e saj në premierën e ‘Office Christmas Party’. Vëmendje që duhej të ishte për aktoren 47 vjeçare.
Megjithatë qartësisht midis dy bukurosheve nuk kishte rivalitet dhe me kënaqësinë më të madhe pozuan krah njëra- tjetrës.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com