Lajme

14 March 2018

Roan nuk është emri që Majk kishte zgjedhur për djalin e tij, ja cili ka qënë propozimi i tij…

Reperi i njohur Majk ka qenë i ftuar në emisionin “NIN” ku ka folur më gjerësisht për karrierën dhe jetën e tij private. Ai gjithashtu është ndalur edhe tek djali i vogël Roan.

I pyetur për vënien e emrit, Majk tregoi se nuk ka dashur që ai të quhet Roan, madje propozimi i tij ka qenë që djali të mbajë emrin Xhan.

Majk tregoi se është një baba i përkushtuar, dhe mundohet që t’i sigurojë gjithçka që duhet më të shtrenjtit të tij. Madje nuk përjashtoi dhe mundësinë e dedikimit të një kënge të birit në të ardhmen.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com