Lajme

30 June 2018

Robbie Williams vuan nga sëmundja mendore, e pranon publikisht gjatë intevistës së fundit

Këngëtari Robbie Williams që kishte vëmendjen e të gjithëve teksa bënte performancën hyrëse në Kupën e Botës ka treguar se mund të ketë sindromën Aperger.

Në një intervistë për Radio 2, ai pranoi ndjen sikur dicka i mungonte ndërkohë që po lufton me një sëmundje mendore.

Robbie, i cili ka folur dhe më parë për betejat me ankthin dhe depresionin tha: “Kam disa vende të mëdha boshe. Ndoshta është Asperger ose autizëm. Nuk e di se në cilin spektër jam. Është shumë e vështirë të jesh në kokën time. Kam detyrim interesant, varësi, sëmundje mendore do thoja. Ditë pas dite ndryshojnë gjërat. Bëj të njëjtat gjëra si një ditë më parë, por sot është ditë tjetër dhe nuk e di pse është e vështirë të ngrihem nga krevati. Ky jam unë.”

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com