Lajme

17 June 2019

Rozana Radi: Dëgjoj çdo ditë këngë trishtuese!

Dihet që femrat kur ndahen nga i dashuri dëgjojnë këngë trishtuese, shohin filma dramë/romancë, mbyllen në shtëpi e qajnë!

Rozana Radi, këngëtarja e njohur dëgjon çdo ditë këngë të tilla, jo se është ndarë vetë por komshia:

Më mirë këngë trishtuese se sa të dëgjosh çdo ditë, me zë të lartë kanalet informative dhe situatën e nxehtë politike (komshiu im ky).

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com