Lajme

31 July 2014

Rreperet me fjalorin me te pasur ne Hip Hop Chart Lab Poster

||
0 Comment
|

CaptureMatt Daniels, nje banor ne New York, i cili e pershkruan veten si nje shkencetar dhe analist dixhital ka nxjerre ne internet nje chart per Fjalorin me te pasur,  duke i bere update listes se meparshme dhe duke shtuar emra te tjere. Pop Chart Lab , i dizenjuar ne formen e nje posteri kushton 29$ dhe perfshin disa karakteristika.

Ky poster perfshin emra te njohur si Drake, Aesop Rock, Wu Tang Clan, duke perllogaritur numrin e fjaleve unike qe jane perdorur ne 35000 lyrics (qe jane te barabarta me rreth 3-5 albume) te cdo artisti.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com