Lajme

28 January 2019

Saimir Çili: ”60 vjet cirk, një vit jubilar që duhet festuar!”

Saimir Çili i ftuar në emisionin Da’Sara Show në Tema Tv është shprehur se ky 60 vjetor i cirkut do të vijë i shoqëruar me një projekt për një shfaqje gala dhe një sërë veprimtarish që ai ka menduar.

Për të mos lënë pa përmendur është edhe fakti që ministria duhet të ketë kontributin e saj si dhe bizneset private gjithashtu.

Për sa i përket një date fikse se kur do të zhvillohet nata gala, Çili u shpreh: ”Duke qënë se është një natë e rëndësishme, do të shpërndahen disa çmime,kërkon përkushtim dhe kohën më të përshtatshme e shoh pak a shumë tek festat e nëntorit , pasi dhe vetë atmosfera përshtatet”.

 

 

Për më shumë ndiqni intervistën e plotë të Saimir Çilit në emisionin Da’Sara Show në Tema Tv

|

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com