Lajme

12 February 2019

Sandalet që po çmendin vazjat!

Me takë jo shumë të lartë dhe me shumë rripa janë këto sandalet të cilat do pushtojnë verën e 2019.

Janë zgjedhja e parë që do të na shoqërojë çdo paradite dhe mbrëmje vere! Këtë sezon, sandalet klasike do të vijnë në ngjyra nga më të ndryshmet dhe s’mund t’i adhuronim më shumë.

Klasike, elegante dhe njëkohësisht të rehatshme, këto mund t’i kombinoni dhe vishni me çfarëdo.

|

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com